İŞ İLANI DETAYI

Muhasebe bürosunda istihdam edilmek üzere;E-fatura , e-arşiv , e-irsaliye , e-defter süreçlerini yönetmebilen,Kurumlar, KDV, Muhtasar gibi beyannamelerin hazırlanışını bilen, kontrolün sağlayacak,Evrak takibi yapacak,Cari hesap mutabakat takibi yapacak,Dönem sonu kapanış ,bilanço ve gelir tablosu analizi yapacak,Üniversitelerin İşletme, İktisat, Ekonomi, Maliye veya benzer bölümlerinden mezun,Sgk mevzuatı ve Tek düzen hesap planı, mizan, gelir tablosu ve bilanço konularında tecrübeli,Zirve programı ve Microsoft Office programlarını etkin kullanabilen,Takım Çalışması Ön Planda Tutan.Uzun Vadeli Çalışmayı Düşünen, B ehliyetliÇalışma arkadaşları aramaktayız.


Başvuru yaptıktan sonra firma yetkilisi ile iletişime geçiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -40 (22.04.1999 - 27.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -40 (22.04.1999 - 27.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İNCİLİPINAR MH. 36057 NOLU CD. NO:21/36 ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ARABAN , İSLAHİYE , NİZİP , OĞUZELİ , YAVUZELİ , ŞAHİNBEY , ŞEHİTKAMİL , KARKAMIŞ , NURDAĞI , GAZİANTEP/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Suat ERALP Ünvan : Telefon : 905056450754 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
İlçe : Araban
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905056450754

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Gaziantep ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Gaziantep, Edmeg ARABAN gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Gaziantep ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Gaziantep Geneli İş İlanları