İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı; EKT Şirketler Grubu içerisinde yer alan Tropitek Üretim bünyesinde görevlendirilmek üzere; Günlük finansal işlemleri kaydedecek ve muhasebe defterlerini güncel tutacak, Mali tabloları hazırlayacak ve raporlayacak, Vergi beyannamelerini hazırlayacak ve takip edecek, Muhasebe politika ve prosedürlerine uygun olarak çalışacak, Denetimlere ve mali incelemelere yardımcı olacak, Alınan ve verilen fatura, fiş, irsaliye , banka ve diğer evrakların prosedürlere uygun bir şekilde paket programa işleyecek, Cari hesap mutabakatlarını yapabilecek ve takip edebilecek,


Tercihen Lisans mezunu, Cari Hesaplar, Genel Muhasebe konusunda deneyimli, Tek düzen hesap planına hakim, Fatura kesme ve fatura alışı tek düzene göre işleyebilecek, Benzer pozisyonda iş tecrübesi olan, Analitik düşünme yetkinliği yüksek, İletişim gücü kuvvetli, System paket muhasebe programı hakkında bilgili, MS Office uygulamalarını excel, word iyi derecede kullanabilen ve raporlama yapabilecek, Raporlama ve dökümantasyon konusunda dikkatli ve detaycı,sonuç odaklı, pratik, hızlı ve takipçi, Aktif Araç Kullanabilen, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, gerektiğinde mesaiye kalabilecek, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, Muhasebe uzmanı arayışımız bulunmaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Serik
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Antalya Ekt Group İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya , Edmeg Serik veya Edmeg Antalya Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder