İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Muhasebe UzmanıŞirket: YÜZYÜZE EĞITIM A.Ş.YÜZYÜZE EĞITIM A.ŞOlarak, dinamik ve hızla büyüyen ekibimize katılmak üzere Muhasebe Uzmanı arıyoruzGörevler:- Muhasebe işlemlerinin yürütülmesi,- Fatura, çek, senet işlemlerinin takibi ve kontrolü,- Aylık ve yıllık mali tabloların hazırlanması,- Vergi, SGK ve diğer resmi mali yükümlülüklerin yerine getirilmesi,- Muhasebe ve finansal raporlama süreçlerinin yönetilmesi.


- Üniversitelerin İşletme, İktisat, Maliye gibi bölümlerinden mezun,- Muhasebe alanında en az 1 yıl deneyimli,- MS Office programlarına hakim,- Analitik düşünme yeteneğine sahip,- Takım çalışmasına yatkın,- İletişim becerileri güçlü,- Planlama ve organizasyon becerisi yüksek,- Sorumluluk sahibi ve detaylara dikkat eden.YÜZYÜZE EĞITIM A.Ş. olarak, çalışanlarımıza kariyer gelişim fırsatları, dinamik bir çalışma ortamı ve rekabetçi bir ücret paketi sunuyoruz. Eğer siz de bu heyecan verici fırsatı değerlendirmek ve ekibimize katılmak istiyorsanız, başvurunuzu bekliyoruz. Not: Pozisyonla ilgili detaylı bilgi, iş görüşmesi sırasında verilecektir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara YÜZYÜZE EĞITIM A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder