İŞ İLANI DETAYI

Üniversitelerin Muhasebe, İktisat, İşletme ve ilgili bölümlerinden Önlisans-Lisans derecesi ile mezun olmak,Muhasebe alanında en az 5 yıl deneyimli, Tekdüzen hesap planına ve muhasebenin işleyişine hâkim,İş ve zaman yönetimini gerçekleştirebilmek,Analitik düşünme yönü kuvvetli olmak,Mükemmel sözlü ve yazılı iletişim becerisi sergilemek,Asgari denetimle çalışabilmek,Ekip çalışması ve yönetimini sağlayabilecek,Microsoft Office programlarına hakim,Raporlama ve sunum yapabilmek,Detay odaklı çalışmak,ERP programları tecrübesi olmak Microsoft Dynamics Nav tecrübesi öncelikli tercihtirE-Fatura ,E-Arşiv ,E-Defter süreçlerine hakimSincan,Etimesgut,Eryaman,Yenikent, bölgelerinde İkamet eden.


Her türlü mali evrak ve bilginin tek düzen hesap planına göre muhasebe kaydını oluşturmakAylık ve Yıllık Vergi Beyannamelerinin Muh,Sgk,Kdv,Geçiçi Vergi ,Kurumlar Vergisi v.b. Hazırlanması sürecine destek vermekGenel Yönetim giderlerini her ay düzenli takip edip, ödemelerinin yapılmasını sağlamak,İthalat,İhracat Beyanname Dosyalarının muhasebeleştirilmesi,E-DEFTER Beratlarının GIB’e Gönderiminin yapılması,Her türlü evrak ve belgelerin dosyalanmasından, takibinden ve kontrolünden sorumlu olmak,İK sürecine destek olmak, Personel Puantaj Takipleri ,Fazla Mesai ve Yıllık izin takiplerini yapmak,İç ve dış denetimlere destek vermek,Aylık yasal beyannamelerin hazırlanması & raporlanması,KDV İade Dosyalarının hazırlanması.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 22- (12.09.2002 - Erkek 22- (12.09.2002 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SİNCAN 2. VE 3. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ALCI OSB MH. 2026 CAD NO:2 SİNCAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİNCAN , ETİMESGUT İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Latife Hanım Ünvan : Telefon : 905453045053 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905453045053

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Sincan veya Edmeg Ankara Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder