İŞ İLANI DETAYI

Şirketimiz Ankara Merkez Ofisinde Muhasebe Departmanında değerlendirilmek üzere;          Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,          LOGO Muhasebe programlarını etkin kullanabilen,          En az 10 -15 yıl İnşaat muhasebesi konusunda tecrübeli,         Muhasebe ve vergi mevzuatlarına hakim,         Askerlikle ilişkisi olmayan,


Genel Muhasebe İşlemleri gelir gider evraklarının işlenmesi,KDV, Muhtasar ,Geçici gelir ve kurumlar vergisi beyannamelerin düzenlenmesi,BA BS formlarının takip ve düzeninin sağlanması,Dönem sonu işlemlerinin yapılması,TL ve dövizli bankaların işlenmesi, dövizli işlemlerin yevmiye kayıtlarının yapılması,Mali tabloların düzenlenmesi Gelir tablosu ve Bilanço Resmi Dairelerle ilişkiler ve yazışmaların takibinin yapılması,Mahsup dosyalarının düzenlenmesi,Cari hesap mutabakatlarının takibi konusunda tecrübeli,Muhasebe Uzmanı Takım Arkadaşı Aramaktayız.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder