İŞ İLANI DETAYI

Muhasebe Sorumlusu İş Tanımı: Şirketimizde muhasebe süreçlerini takip edecek deneyimli bir ön muhasebe personeli aramaktayızTercihen yurt dışı tecrübesine sahip, muhasebe alanında bilgi ve deneyim sahibi, detaylara önem veren ve işini titizlikle yapacak adaylar aranmaktadır.


İş Görevleri: Faturaların ve giderlerin kaydedilmesi, muhasebe kayıtlarının güncellenmesi ve takibi Banka hareketlerinin izlenmesi ve banka mutabakatlarının yapılması Cari hesap mutabakatlarının sağlanması Ay sonu kapanış işlemlerine destek verilmesi Vergi beyannamelerinin hazırlanması ve takibi Mali tabloların oluşturulması ve raporlanması Yurt dışı işlemlerinde muhasebe süreçlerinin takibi


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beyoğlu
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Bueno Ayakkabı ve Deri Ürünleri Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Beyoğlu veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.