İŞ İLANI DETAYI

A101 Yeni Mağazacılık A.ŞMardin-Midyat Bölge Ofisimize bağlı olarak çalışacak  Muhasebe Personeli  arayışımız bulunmaktadır.Motor satışlarına ilişkin satış faturalarının düzenlenmesi,ÖTV beyanı için gerekli listelerin hazırlanması,ÖTV beyanlarının verilmesi,Tescil işlemlerinin yapılması,Ticari muhasebe ekibine destek verilmesi,Muhasebe kayıtlarının zamanında ve doğru olarak tamamlanmasını sağlamak.


Üniversitelerin ilgili lisans bölümlerinden mezun,MS Office uygulamalarına hâkimÖzellikle Excel bilgisi olan,Yasal mevzuata ve tek düzen hesap planına hakim,Tercihen SAP vb. programlara hakim,Genel Muhasebe bilgisine sahip,İletişim yönü güçlü, dikkatli, titiz çalışabilen, takipçi kişiliğe sahip, Erkek adaylar için Askerlik görevini tamamlamış,Mardin de ikamet eden veya edebilecek.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mardin
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Mardin A101 Yeni Mağazacılık A.Ş İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder