İŞ İLANI DETAYI

Aylık fatura, çek, banka, ödeme tahsilat makbuzlarının girişlerinin yapılması, Banka ekstreleri muhasebe kayıtlarının yapılması, Vergi Beyannamelerinin hazırlanması, Personel işe giriş ve çıkışlarının yapılması, Aylık personel ücret bordrolarının hazırlanması, Aylık SGK hizmet bildirimlerinin yapılması, Aylık ba-bs formlarının hazırlanması,


Tercihen Mali Müşavirlik bürosunda asgari 2 yıl çalışma deneyimi bulunan, Ticaret lisesi veya ilgili üniversitelerden mezun, Mali Müşavirlik bürosunda tam gün çalışacak, Tercihen Luca muhasebe programına vakıf, Ümraniye ve civar bölgelerde ikamet eden, ulaşım sorunu olmayan, Ümraniye Küçüksu Kavşağı Bankalar Bölgesindeyiz Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak, Düzenli, titiz ve sorumluluk sahibi , Muhasebe programları, MS ofis programları ve klavye kullanımına hakim, Ofisimizde sigara kullanılmamaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Smmm Celal Yalçın İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Ümraniye veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.