İŞ İLANI DETAYI

Gaziantep de bulunan Boztat fabrikamızda görevlendirilmek üzere  ‘’Muhasebe Personeli’’ pozisyonunda takım arkadaşı aramaktayızŞirketle alakalı her çeşit bilgi ve belgeyi kanunun belirttiği süre içinde arşivlemek ve bu belgelerin takibini yapmakÇek , senet ve banka hesaplarını takip etmek.Kanunlara uygun bir şekilde ; defteri kebir,kasa defteri,fatura,irsaliye ve fiş makbuzlarının kayıtlarını gün ve tarihleri belirterek kayıt altına almakŞirketin güvenliği için muhasebe yönetmeliği ve vergi mevzuatında meydana gelebilecek olan değişikliklerden haberdar olmak.


Üniversitelerin İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe vb. İlgili bölümlerinden mezun, Alanında deneyimli, Muhasebe programı kullanabilen, Tek düzen hesap planını bilen, mevzuata hakim, Microsoft Office Programlarını iyi derecede kullanabilenexcel, word, Dürüst, disiplinli, pratik ve sonuç odaklı çalışacak, Raporlama ve sayısal becerisi olan, Sözlü ve yazılı iletişimi güçlü, Sorumluluk sahibi, güvenilir, titiz. Tüm mali mevzuata ve genel muhasebe uygulamalarına hakim. İhtiyaç durumunda insan kaynakları departmanına destek verecek.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Gaziantep TATBAK MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder