İŞ İLANI DETAYI

Muhasebe ve finans işlemlerinin mevzuata uygun olarak kayıtlara alınmasını sağlamak.Mevzuatın gerektirdiği yasal sorumlulukları yerine getirmek.Yasal beyannameleri hazırlamak.Mali tabloları ve raporları Bilanço, gelir tablosu, nakit akış tablosu vbHazırlamak.Bütçe hazırlama sürecini koordine etmek, bütçeye göre gerçekleşme raporlarını hazırlamak ve ilgili birimleri bilgilendirmek.Dış kuruluşlar tarafından gerçekleştirilen Mali ve Vergi denetimlerinin gerekliliklerini yerine getirmek.Dönem sonu işlemleri ve kapanış süreçlerini yönetmek.Resmi kurumlara gerekli bildirimleri yapmak.Etkileşimde olduğu birimlere gerekli bilgi ve koordinasyonu sağlamak.Yönetime haftalık ve aylık olarak rapor sunmak.


Üniversitelerin İşletme, İktisat vb. bölümlerinden lisans derecesine sahip,Alanında en az 5 yıl deneyimli tercihen turizm sektöründe tecrübesi olan,Turizm sektöründe genel muhasebe ile ilgili işlemlere, mevzuata ve muhasebe yönetmeliklerine hakim,Vergi süreçlerine vakıf KDV, Muhtasar, Damga, Kurumlar Vergisi, Geçici Vergi vs.,Bütçe, Finansman, Genel Muhasebe ve Maliyet Muhasebesi konusunda deneyimli,Tercihen Luca bilgisi olan,Raporlama becerisi yüksek ileri düzeyde Excel bilen,Tercihen yabancı dil bilgisine sahip,Analitik düşünme yetisine sahip,Ekip yönetimde deneyimli ve iletişim becerileri güçlü,Sorumluluk ve prensip sahibi, disiplinli,Takım çalışmasına yatkın, problem çözme becerisi yüksek,Dikkatli, titiz çalışma ve iş takibi konularında yetkin takım arkadaşı arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MERKEZ MH.MALİ MÜŞAVİRLER CD NO:1 KADIKÖY-YALOVA YALOVA MERKEZ YALOVA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YALOVA MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İPEK ARDIÇ Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ Telefon : 905017568536 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Yalova
İlçe : Yalova Merkez
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905017568536

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Yalova ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Yalova, Edmeg Yalova Merkez veya Edmeg Yalova Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Yalova ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder