İŞ İLANI DETAYI

Muhasebe Departmanı yönetiminden sorumlu olmakTüm muhasebe iş planlarının ve süreçlerinin organizasyonunu sağlamakMuhasebe alt yapısının V.U.K mevzuatına uygunluğu ve işlerliğinden sorumlu olmakMuhasebe ekibinin hazırladığı muhasebe kayıtlarını, neticelerin doğruluğunu, mali mevzuat çerçevesinde yürütülmesini sağlamak ve kontrol etmekVergi ve diğer yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesiYönetim muhasebesine uygun raporlama yapılması, vergi işlemlerinin gerçekleştirilmesiMuhasebe süreçlerinin planlanmasıKDV-Vergi iade süreçlerinin takibi, sonuçlandırılmasıVergi Dairesi, SGK, Sanayi ve Ticaret Müdürlükleri gibi resmî kurumlar ile tüm ilişkileri yönetebilmekVergi ve Bağımsız Denetim süreçlerinde denetime her zaman hazır olunmasını sağlamakMali Mevzuatlardaki değişimleri takip etmek ve uygulamakKendisine bağlı kadroların eğitim, gelişim takiplerinden ve şirket yapısına uygun iş prensibinde çalıştırılmasından sorumlu olmak


Üniversitelerin Maliye, İktisat, İşletme, Ekonomi lisans bölümlerinden mezunTercihen SMMM belge sahibiTercihen Üretim sektöründe en az 10 yıllık deneyime sahipOfis programlarını çok iyi derecede kullanabilen, SAP yazılımı deneyimi olanGenel Muhasebe, Maliyet Muhasebesi, Dış Ticaret Muhasebesi, Yönetim Muhasebesi, Vergi Muhasebesi süreçlerinde tecrübeliVergi, SGK, Teşvik, E-Uygulamalar, KDV-Vergi İadeleri konusunda mevzuata hâkimTemsil ve idare-koordinasyon becerisi yüksekEkip yönetimi, organizasyon becerileri gelişmişAnalitik düşünce yapısına sahip, sorun çözebilen, planlama, süreç ve zaman yönetimi becerilerine sahipAskerlik hizmetini tamamlamış Erkek adaylar içinTercihen Ostim Kazan Etimesgut Sincan bölgelerine servis imkanımız vardır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 35- -50 (8.10.1989 - 11.09.1974 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 35- -50 (8.10.1989 - 11.09.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SARAY MAH. 614. CAD. NO:6 KAHRAMAN KAZAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Beyza OZAN Ünvan : İnsan Kaynakları Müdürü Telefon : 905412414631 E-posta : insankaynaklari@ipsmakina.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Kahramankazan
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905412414631
insankaynaklari@ipsmakina.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Kahramankazan veya Edmeg Ankara Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder