İŞ İLANI DETAYI

Otelin gelir ve gider kayıtlarının yasalara göre tutulmasını sağlanması.Yıllık bütçe planlaması yapılması.Aylık kar zarar ve maliyet analizi raporlarının hazırlanması.Kurumun alacak ödeme sisteminin düzenli yürütülmesiAylık, yıllık mali analiz cetvellerinin hazırlanması.Otele ait satınalma ve depo stok süreçlerinin yürütülmesi Kurum finansal durumunun ve banka nakit kayıtlarının raporlanmasıSatınalma süreçlerinin yürütülmesi ve depo stok takibinin yapılması.


Üniversitelerin işletme, muhasebe veya diğer ilgili bölümlerinden mezunOtel muhasebesi konusunda en az 2 yıl deneyimli,Vergi mevzuatına hakim,Yıllık bütçe ve aylık kar zarar analizi raporları konusunda bilgili, E-Fatura, e-Arşiv ve e-Defter süreçlerine hakim,Logo muhasebe programı ve MS Office programlarını etkin şekilde kullanabilen,Finansal sürekleri ve para akışının planlanması konusunda bilgili,SSK ve 4857 nolu iş kanunu mevzuatlarına hakim, Personel maaş tahakkuk, bordro ve özlük işleri konusunda deneyimli.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Edirne
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Edirne WEST DOOR HOTEL /EDİRNE OTELCİLİK A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Edirne ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Edirne gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Edirne ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder