İŞ İLANI DETAYI

Şirketin muhasebe faaliyetlerinin etkin, verimli, yasal mevzuata ve takvimlere uygun şekilde gerçekleştirilmesi adına gerekli faaliyetleri gerçekleştirmekMuhasebe kayıtlarının doğru ve yasal normlara uygun şekilde olması adına gerekli evrak takip, onay, kontrol ve kayıt işlemlerini gerçekleştirmek.Düzenlenecek satış faturaları ile ilgili hazırlık işlemlerini yapmak ve düzenlenecek faturalara ait bilgileri üst yönetime sunmak, üst yönetimin onayı doğrultusunda ilgili faturaları düzenleyerek ilgili şirketlere göndermek, düzenlemiş olduğu faturalarla ilgili her türlü kayıt işlemini gerçekleştirmek.Muhasebe birimine ulaşan belgeleri, muhasebe kurallarına ve yasal takvimlere uygun şekilde muhasebe sistemine kaydetmek.Gelen karşıt inceleme taleplerinde gerekli kayıt incelemelerini yapmak, ilgili belgeleri düzenlemek ve üst yönetime sunmak.Muhasebe birimine ulaşan harcamalara ait faturalarda gerekli onay ve imza kontrollerini yapmak; eksiği bulunan faturalar için gerekli onay ve imza işlemlerini tamamlatmak.


Min. 2 yıl tercih edilir.Ekonomi, işletme, iktisat Fakülteleri mezunu veya sektörel deneyim tercih edilir.MS Office, Muhasebe Programları, ERP paket programları Netsis kullanımı tercih edilir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Çiğli
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Çiğli veya Edmeg İzmir Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder