İŞ İLANI DETAYI

Bakırköy de bulunan mali müşavirlik ofisine Muhasebe Personeli alınacaktırYeterli tecrübesi olmayan kişiler önce part haftanın 3 günü çalışacak tecrübe kazandıktan belli bir süre sonra tam zamanlıya geçirilecektirLuca programını kullanmış ve kullanmakta olan kişiler tercih sebebi olacaktırTek düzen hesap planına hakim, banka kayıtlarını işleyebilen, ofis tecrübesi olan kişiler yine tercih sebebi olacaktırTecrübesiz başlayanlar için genel görevler sırasıyla; mükellef ziyaretleri, evrak toplama, evrak tasnifi, belge tanıdıktan sonra defter beyana belgeleri işleme gibi zamanla sorumluluk arttırılacaktır.


Muhasebe kayıtlarının girilmesi, Beyannameler ve sigorta bildirgelerinin hazırlanması Mali Müşavirle birlikte, diğer ofis işlerinin sevk ve idaresi, İş takibi yapabilecek, Tek düzen hesap planına vakıf. Muhasebe kayıtlarına girebilen, Sonuç odaklı, dinamik, gelişime açık, Luca Muhasebe Programı kullanabilecek, Ofis programlarını bilen Özellikle Excel Sorumluluk alma isteği olan, İletişimi kuvvetli, Güvenilir, özverili, işini önemseyen, pratik, Beyannameleri verebilen kdv, muhtasar, geçici, ve gekap, B formu


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bakırköy
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Yarı Zamanlı
İletişim : İstanbul Faruk Çetin Smmm İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Bakırköy veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.