İŞ İLANI DETAYI

Şirketin finans ve muhasebe süreçlerinin yasal mevzuata ve şirket politikalarına uygun bir şekilde yürütülmesini sağlamak. Gelir, gider, kredi, çek, banka, kasa vb. tüm finansal hareketleri takip etmek ve mevzuata göre muhasebeleştirilmesini sağlamak. Maliyet raporlarını oluşturmak, mali prosedürlerin uygulanmasını ve takibini sağlamak. Banka işlemlerine ilişkin günlük operasyonel akışı yürütmek. Kredi kullanımları için evrakların hazırlanması ve sürecin takip edilmesi. Aylık mali tablo ve nakit akış tablolarını hazırlamak. Dönem kapanışlarını takvimine uygun olarak gerçekleştirmek. Tüm belge ve raporları şirket prosedürlerine ve yasal zorunluluklara uygun şekilde dosyalamak.


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeNOT: İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN SOL ALT KÖŞEDE BULUNAN 'BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA İRTİBAT BİLGİLERİ KISMINDA BELİRTİLEN ŞEKİLDE İLETİŞİM TELEFON NUMARASINDAN YA DA E-POSTA ADRESİNDEN 'ÖZGEÇMİŞ PAYLAŞARAK BAŞVURU YAPMALARI RİCA OLUNUR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -50 (18.04.1999 - 20.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -50 (18.04.1999 - 20.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BÜYÜKBAKKALKÖY MAHALLESİ KAŞİF SOK NO:23 MALTEPE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KADIKÖY , KARTAL , ÜSKÜDAR , PENDİK , ÜMRANİYE , MALTEPE , TUZLA , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE İrtibat Bilgileri : İsim : Levent Tetir Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU Telefon : 908503333227 E-posta : info@bacar.com.tr / bacar.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kadıköy
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 908503333227
info@bacar.com.tr / bacar.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.