İŞ İLANI DETAYI

Mali müşavirlik ofisimizde çalışmak üzere muhasebe meslek elemanı aranmaktadırMuhasebe, iktisat işletme bölümü gibi llgili bölümlerden mezun ; tecrübeli veya bu konuda istekli yetiştirilmek üzere çalışma arkadaşları arıyoruz.


Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe3 yıldan fazla Muhasebe bürosu elamanı tecrübesi olanlar , bordro, puantaj , sgk işlemleri, kdv1 , kdv2 ,muhtasar konusunda bilgi becerisi yüksek olanlar için ücret özel olarak görüşülecektir, deneyim ve becerisine göre asgari ücretten yüksek bir ücret uygun görülecektir.Tecrübesiz olanlar için ; Yüksek okul ve üniversitelerin muhasebe,işletme,iktisat,maliye,çeko ilgili bölümlerden mezun ve muhasebe öğrenme konusunda istekli ve azimli olmaları.yetiştirilmek üzere


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Isparta
İlçe : Isparta Merkez
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Isparta ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Isparta, Edmeg Isparta Merkez veya Edmeg Isparta Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Isparta ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder