İŞ İLANI DETAYI

MUHASEBE PERSONELİÇankırı ili Korgun ilçesinde Swolx marka iş ayakkabısı üretimi yapan firmamızın muhasebe departmanında istihdam edilmek üzere muhasebe personeli arayışımız mevcuttur.Genel Nitelikler Üniversitelerin İktisat, İşletme, Maliye , muhasebe vbBölümlerinden mezun, Üretim firmalarında Muhasebe tecrübesi olan, Muhasebe alanında min3 yıl tecrübeli, Genel muhasebe, tek düzen hesap planı, ve vergi uygulamaları konusunda bilgi ve tecrübe sahibi,Fatura süreçlerine hakim ve fatura girişi yapabilen, MS Office Programlarına hakim,Tercihen Kdv iade mahsup konularında tecrübeli Detaylara özen gösteren ve analitik düşünebilme yeteneğine sahip, Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen, Finansal tablolar konusunda bilgili ve deneyimli, Mesleki güncel mevzuat bilgisi olan.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeGenel Nitelikler Üniversitelerin İktisat, İşletme, Maliye , muhasebe vb. bölümlerinden mezun, Üretim firmalarında Muhasebe tecrübesi olan, Muhasebe alanında min. 3 yıl tecrübeli, Genel muhasebe, tek düzen hesap planı, ve vergi uygulamaları konusunda bilgi ve tecrübe sahibi,Fatura süreçlerine hakim ve fatura girişi yapabilen, MS Office Programlarına hakim,Tercihen Kdv iade mahsup konularında tecrübeli Detaylara özen gösteren ve analitik düşünebilme yeteneğine sahip, Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen, Finansal tablolar konusunda bilgili ve deneyimli, Mesleki güncel mevzuat bilgisi olan.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çankırı
İlçe : Korgun
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Çankırı ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Çankırı, Edmeg Korgun veya Edmeg Çankırı Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Çankırı ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder