İŞ İLANI DETAYI

Park Dedeman Eskişehir Muhasebe Görevlisi İş İlanıPark Dedeman Eskişehir olarak, dinamik ve hızla büyüyen ekibimize katılmak üzere, Muhasebe Görevlisi arıyoruz.


- Üniversitelerin İşletme, İktisat, Maliye gibi bölümlerinden mezun,- Genel muhasebe konusunda en az 2 yıl deneyimli,- MS Office programlarını etkin kullanabilen,- Tercihen Mikro programını kullanabilen,- Analitik düşünme yeteneğine sahip, detaylara dikkat eden,- İletişim yeteneği güçlü, takım çalışmasına yatkın,- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.İş Tanımı:- Fatura, irsaliye, banka ve kasa işlemlerini gerçekleştirmek,- Cari hesap takibi ve mutabakatlarını yapmak,- Aylık ve yıllık mali tabloları hazırlamak,- Vergi, SGK ve diğer resmi mükellefiyetlerin zamanında ve doğru bir şekilde yerine getirilmesini sağlamak,- Muhasebe departmanının düzenli ve verimli çalışmasını sağlamak.Eğer bu niteliklere sahipseniz ve dinamik bir ekip içerisinde çalışmak istiyorsanız, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz. Not: Pozisyonla ilgili detaylı bilgi, iş görüşmesi sırasında verilecektir. DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL, işe alım süreçlerinde eşit fırsatlar sağlar ve tüm başvuruları gizlilik içinde değerlendirir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Eskişehir DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder