İŞ İLANI DETAYI

Şirketimizde görevlendirmek üzere Muhasebe Elemanı takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadırTek düzen hesap planında gelir gider hesaplarının tutulması,Günlük muhasebe kayıtlarının girilmesi,Cari hesap ve banka kayıtlarının tutulması,Cari hesap mutabakatlarının ve tahsilat takibinin yapılması,SGK kapsamında şirketimiz bünyesinde istihdam edeceğimiz kişilerin işe giriş işlemleri ve özlük dosyalarının ilgili kanun çerçevesinde hazırlanması ve takibinin yapılması,E-fatura - E-arşiv kontrol işlemlerinin yürütülmesi,Dosyalama ve arşivleme işlemlerinin yürütülmesi,Yıl sonu muhasebe işlemlerine destek verilmesi.


Ekip çalışmasına uyumlu,Muhasebe paket programlarını özellikle LİNK bilen, Analitik düşünebilen, sonuç odaklı, dikkatli, titiz, düzenli, Yazılı ve sözlü iletişim becerisi güçlü, Muhasebe kayıtlarını ve kontrollerini eksiksiz yapabilecek,Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun işletme, iktisat, maliye, muhasebe lisans vb.,En az 2 yıl bu alanda iş tecrübesi edinmiş,MS Office programlarına özellikle Excel hâkim,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olan, Afyonkarahisar’ da ikamet eden, Muhasebe programlarına hakim veya muhasebe alanında kendisini geliştirebilecek, Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi Takım Arkadaşları arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!