İŞ İLANI DETAYI

– En az 2 yıllık muhasebe ofisi deneyimi olan,– Tek Düzen Hesap Planına hakim,– SGK işe giriş, işten ayrılış, bordro, APHB ve diğer bildirimler konusunda deneyimli,– KDV, MUHTASAR, GEÇİCİ Vergi ve BA-BS beyannamelerini yapabilen,– Tercihen LUCA ve ORKA programına hakim.– Anadolu yakasında ikamet eden,– Bay-Bayan muhasebe Uzmanıİşin Tanımı– Sorumlu olduğu firmaların;– Evraklarının işlenmesi,– Banka hareketlerinin işlenmesi,– KDV, MUHTASAR, GEÇİCİ VERGİ, BA-BS Beyannamelerinin verilmesi,– SGK bildirimlerinin yapılması,– Cari hesap mutabakatlarının yapılmasıİLANA ÖNCELİKLE İŞKUR SAYFASINDAN BAŞVURU YAPILMASI ARDINDAN İŞVEREN İLE İLETİŞİME GEÇİLMESİ GEREKMEKTEDİR.


Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe Luca ve Orka muhasebe programını iyi derecede bilen, e fatura, e defter, defter beyan süreçlerine hakim, KDV, muhsgk, bordro yapabilen bay-bayan muhasebe meslek elemanı arayışımız mevcuttur.Erkek adayların askerliğini yapmış olması şarttır.İLANA ÖNCELİKLE İŞKUR SAYFASINDAN BAŞVURU YAPILMASI ARDINDAN İŞVEREN İLE İLETİŞİME GEÇİLMESİ GEREKMEKTEDİR.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Zonguldak
İlçe : Devrek
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Zonguldak ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Zonguldak, Edmeg Devrek veya Edmeg Zonguldak Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Zonguldak ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder