İŞ İLANI DETAYI

Firmamızda çalışmak üzere,22-35 yaş arası KADIN çalışma arkadaşı arıyoruz.Firmamızda ön muhasebe,verimlilik ve perfonmans takibi, bilgisayar ve microsoft office programını iyi kullanabilen, takım çalışmasına ayak uydurabilen çalışma arkadaşı arıyoruz. Tüm sosyal haklar mevcuttur.Görüşmeler firmamızda yüz yüze yapılacaktır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeBilgisayarı ,microsoft office programını iyi kullanabilen, disiplinli ve gelişime açık, performans takibi yapabilen ve geliştirebilen,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 22- -35 (8.04.2002 - 21.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KURUBAŞ MAH. VAN-GÜRPINAR KARAYOLU 7. KM TEKSTİLKENT / EDREMİT/VAN VAN MERKEZ VAN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAŞKALE , ÇATAK , ERCİŞ , GEVAŞ , GÜRPINAR , MURADİYE , ÖZALP , VAN MERKEZ , BAHÇESARAY , ÇALDIRAN , EDREMİT/VAN , SARAY/VAN , İPEKYOLU , TUŞBA İrtibat Bilgileri : İsim : Mehmet hanifi TEYMUROĞLU Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905442279292 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Tüm sosyal haklar mevcuttur.

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Van
İlçe : Başkale
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905442279292

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Van Geneli İş İlanları