İŞ İLANI DETAYI

Mali müşavirlik ofisinde istihdam edilmek üzere daha önce bir mali müşavirlik ofisinde çalışmış, resmi muhasebe konusunda deneyim sahibi, bilgisayar kullanımı konusunda yetkin, Özellikle Mikrokom GMS Net programını kullanabilen, müşteri ilişkileri iyi olan bay veya bayan çalışma arkadaşına ihtiyaç vardır.


Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe, Ticaret Lisesi veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Muhasebe ofisinde veya şirket resmi muhasebe departmanında tercihen en az 1 yıllık deneyime sahip, İletişim becerileri güçlü, çözüm odaklı ve ekip çalışmasına yatkın, Kendini geliştirmeyi seven ve öğrenmeye açık MS Office uygulamalarına hakim, Tercihen Mikrokom GMS Net programını kullanabilen ve tek düzen hesap planına hakim, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Uşak
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Uşak İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Uşak Geneli İş İlanları