İŞ İLANI DETAYI

ÖN MUHASEBE ELEMANI MAH-YA DİŞ DEPOSU İLKADIM-SAMSUN Dental Medikal sektöründe faaliyet gösteren işletmemize muhasebe noktasında katkı sunacak, Bilgisayar, ERP ve Office programlarına hakim kadın personele ihtiyacımız bulunmaktadır.GÖREV TANIMIAlış, satış, iade faturalarının düzenlenmesi, sisteme girilmesi ve elektronik ortamdan gönderimiGünlük olarak gelen-giden evrakların kontrol edilerek, dosyalanması.Cari hesapların, tahsilat ve ödemelerin takip edilmesi,Cari hesap mutabakatı, BA - BS mutabakatı yapılması.Personel maaş ödemelerinin hazırlanması.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeARANILAN NİTELİKLERÖn Muhasebe konusunda minimum 2-3 yıl deneyim sahibi,Üniversite mezunu ya da ilgili bölümün meslek yüksek okullarından mezun.Microsoft Office programlarını iyi seviyede kullanabilen,ERP programlarına hakim, tercihen SENTEZ programını kullanabilenYazılı ve sözlü iletişim becerisi güçlü,Takım Çalışmasına önem veren,Analitik düşünebilen, sonuç odaklı, planlama, organizasyon becerisine sahipÖn muhasebe, idari işlerde görev almış,Beşeri ilişkilerde başarılı bayan muhasebe elemanı alınacaktır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder