İŞ İLANI DETAYI

FABRIKAMIZ BUNYESINDE YAPILAN URUNLERIN TAKIBINI YAPABILME SEVKIYAT YAPILACAK FİRMALARIN IRSALIYELERINI DUZENLEMEK.FATURA GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI PUANTAJ TAKİBİ ÖZLÜK DOSYA OLUSTURMA VE BELGERI EKSIKSIZ TAMAMLAMAZİRVE PROGRAMI MUHASEBESINDE DENEYIMLIBAY- BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeFABRIKAMIZ BUNYESINDE YAPILAN URUNLERIN TAKIBINI YAPABILME SEVKIYAT YAPILACAK FİRMALARIN IRSALIYELERINI DUZENLEMEK.FATURA GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI PUANTAJ TAKİBİ ÖZLÜK DOSYA OLUSTURMA VE BELGERI EKSIKSIZ TAMAMLAMA. ZİRVE PROGRAMI MUHASEBESINDE DENEYIMLI. BAY- BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek 25- (18.04.1999 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 8 CAD. NO:1 HUZURKENT AKDENİZ MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TARSUS İrtibat Bilgileri : İsim : AYŞE ŞİRİN Ünvan : MUHASEBE Telefon : 905548220847 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Tarsus
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905548220847

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin, Edmeg TARSUS gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder