İŞ İLANI DETAYI

DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL Muhasebe Elemanı İş İlanıDEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL olarak, dinamik ve hızla büyüyen ekibimize katılmak üzere, Muhasebe Elemanı arıyoruz.


- Üniversitelerin İşletme, İktisat, Maliye, Muhasebe gibi bölümlerinden mezun,- Muhasebe alanında en az 1 yıl deneyimli,- MS Office programlarını etkin kullanabilen,- Genel muhasebe konularında bilgi sahibi,- Analitik düşünme yeteneğine sahip,- İletişim yetenekleri güçlü,- Takım çalışmasına yatkın,- Sorumluluk sahibi ve dikkatli,- Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek.İş Tanımı:- Fatura, irsaliye, banka ve kasa işlemlerini gerçekleştirmek,- Cari hesap takibi yapmak,- Muhasebe kayıtlarını tutmak ve düzenlemek,- Aylık ve yıllık mali raporları hazırlamak,- Vergi, SGK ve diğer yasal yükümlülüklerin takibini yapmak,- Muhasebe ve finansal işlemlerin yürütülmesine destek olmak.DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL olarak, çalışanlarımızın profesyonel gelişimlerini desteklemekteyiz. Bu pozisyonda çalışacak kişi, geniş bir deneyim kazanma ve kariyerini geliştirme fırsatı bulacaktır. Eğer yukarıdaki niteliklere sahipseniz ve dinamik bir ekip içerisinde çalışmak istiyorsanız, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz. Not: Pozisyonla ilgili detaylı bilgi, iş görüşmesi sırasında verilecektir. DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL, tüm başvuruların gizliliğini garanti eder ve başvuruların tümüne eşit fırsatlar sunar.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kayseri
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder