İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Yeni Mezun Gelişim ProgramıCase Grup-Lev Leather olarak tamamen yetiştirmek üzere yeni mezun çalışma arkadaşları arıyoruzAmacımız, kendini geliştirmek ve donanımlı hale getirmek isteyen, girişimci ruhlu potansiyel ticaret insanları ile çalışmak.Aradığımız Nitelikler:Eğitim: İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Dış Ticaret gibi bölümlerden mezun olmak.İlgili Eğitimler: Muhasebe eğitimi almış olmak, önceliğimizdir.Sunacağımız Eğitimler:E-Ticaret: Yurtiçi ve yurtdışı e-ticaret platformlarını öğreteceğizAmazon Global de 8 ülke, yurtiçinde 9 platformda ilan oluşturma, ayrıca Shopify altyapısının kullanımı gibi konulara hakim olacaksınızWww.levleather.com.tr ve www.levleather.com websitelerimizÖn Muhasebe: Fatura kesme, yurtiçi ve yurtdışı fatura süreçleri, dövizli ve TL cari tutma işlemleri.Genel Muhasebe: Tek düzen hesap planı ile genel muhasebe kayıtları oluşturma, alış-satış fatura kayıtları, dövizli ve TL banka işlemleri gibi konularda eğitim.Fotoğraf ve Video Çekimi: Ürün görsel çekimleri, Photoshop ve video edit hazırlama gibi becerileri geliştireceksiniz.Neden Bizimle ÇalışmalısınızBu kadar işi nasıl yapacağımDiye düşünmeyin, biz her şeyi öğretiyoruzBizimle 2-3 sene çalıştıktan sonra, kimse sizi tutamaz!İş Görüşmesi:Görüşmeye çağırdığımız adaylara birkaç soruluk test sunacağız ve sade kahve ikram edeceğiz.Sizi bu kadar çok ve derin konularda yetiştirmek isteyen tek bir iş yeri bulamazsınız.Karar sizin.Mesai saatlerimiz Haftaiçi: 09:00-18:00 Cumartesi 09:00 -13:30Maaş: Asgari Ücret vereceğim 2024 yılında yol yemek size ait 2025 yılında + ekleriz.


Bilgisayar Kullanımı, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübeİş İlanı: Yeni Mezun Gelişim ProgramıCase Grup-Lev Leather olarak tamamen yetiştirmek üzere yeni mezun çalışma arkadaşları arıyoruz. Amacımız, kendini geliştirmek ve donanımlı hale getirmek isteyen, girişimci ruhlu potansiyel ticaret insanları ile çalışmak.Aradığımız Nitelikler:Eğitim: İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Dış Ticaret gibi bölümlerden mezun olmak.İlgili Eğitimler: Muhasebe eğitimi almış olmak, önceliğimizdir.Sunacağımız Eğitimler:E-Ticaret: Yurtiçi ve yurtdışı e-ticaret platformlarını öğreteceğiz. Amazon Global de 8 ülke, yurtiçinde 9 platformda ilan oluşturma, ayrıca Shopify altyapısının kullanımı gibi konulara hakim olacaksınız. www.levleather.com.tr ve www.levleather.com websitelerimizÖn Muhasebe: Fatura kesme, yurtiçi ve yurtdışı fatura süreçleri, dövizli ve TL cari tutma işlemleri.Genel Muhasebe: Tek düzen hesap planı ile genel muhasebe kayıtları oluşturma, alış-satış fatura kayıtları, dövizli ve TL banka işlemleri gibi konularda eğitim.Fotoğraf ve Video Çekimi: Ürün görsel çekimleri, Photoshop ve video edit hazırlama gibi becerileri geliştireceksiniz.Neden Bizimle Çalışmalısınız? Bu kadar işi nasıl yapacağım? diye düşünmeyin, biz her şeyi öğretiyoruz. Bizimle 2-3 sene çalıştıktan sonra, kimse sizi tutamaz!İş Görüşmesi:Görüşmeye çağırdığımız adaylara birkaç soruluk test sunacağız ve sade kahve ikram edeceğiz.Sizi bu kadar çok ve derin konularda yetiştirmek isteyen tek bir iş yeri bulamazsınız.Karar sizin.Mesai saatlerimiz Haftaiçi: 09:00-18:00 Cumartesi 09:00 -13:30Maaş: Asgari Ücret vereceğim 2024 yılında yol yemek size ait 2025 yılında + ekleriz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 24- -30 (31.08.2000 - 22.08.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HALKAPINAR MAH 1203 SOK NO:13 KAT:12 DAİRE:1227 KONAK/İZMİR KONAK İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İZMİR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Çağlar ŞENDİL Ünvan : Firma Sahibi Telefon : 905013253514 E-posta : caglar@casegrup.com
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 17002,2 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Konak
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905013253514
caglar@casegrup.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Konak veya Edmeg İzmir Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder