İŞ İLANI DETAYI

ShipsGo yakın zamanda aramıza katılacak yeni bir takım arkadaşı arıyor.“Make people happy with the information”Biz kimiz?shipsgo.com CNTR Bilişim A.ŞTarafından geliştirilen küresel bir online konteyner nakliye platformudur. “Gönderim nerede?” sorusuna cevap verecek çözümler üreterek, deniz taşımacılığında dijital bir gelecek için çalışır, konteyner taşımacılığı endüstrisinin bilgilerini düzenler ve taşımacılığı bu endüstrideki tüm taraflar için evrensel olarak erişilebilir ve kullanışlı hale getirirBaşvuranların engel durumlarını ve heyet raporlarında yazan işgücü kaybı yüzdesini bildirmelerini rica ederiz.Departman ve Pozisyonlar Finans ve Muhasebe Departmanı/ Ön Muhasebe


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeUygun Nitelik - Beceriler - Üniversitelerin ilgili bölümlerinde İktisat, İşletme, Muhasebe, Bankacılık, vb. öğrenci veya en az ön lisans mezunu veya 6 ay - 2 yıl arası ön muhaasebe tecrübesine sahip, - Tercihen Yazılım, Dış Ticaret, Teknoloji, Denizcilik veya Lojistik alanlarına ilgili, - Türkiye İş Kurumuna İŞKUR kayıtlı ve en az %40 ve üzeri engelli sağlık raporuna sahip, - İzmir’ de ikamet eden ve gerekli olması halinde ofise ulaşım problemi olmayan, - Takım çalışmasından zevk alan, - MS Office programaları hakim ve/ veya Luca, Netsis vb. yazılımlara aşina, - Dikkatli, düzenli ve disiplinli çalışabilen, - İletişim becerileri kuvvetliTakım arkadaşı arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -30 (16.05.2006 - 9.05.1994 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -30 (16.05.2006 - 9.05.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DEU TINAZTEPE YERLEŞKESİ ADATEPE MAH. DOĞUŞ CAD. DEPARK BETA BİNASI NO 20/AG/B29/C BUCA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İZMİR İrtibat Bilgileri : İsim : Merve Sezikli Ünvan : İnsan ve Kültür Çalışanı Telefon : 905357435845 E-posta : merve.sezikli@shipsgo.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemek Ücreti Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Haftada 1 gün evden çalışma hakkı. En Az Ücret : 17050 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905357435845
merve.sezikli@shipsgo.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder