İŞ İLANI DETAYI

Şirketimiz, muhasebe alanında kariyer yapmak isteyen, gelişime ve öğrenmeye açık, dinamik ve motivasyonu yüksek bireyler arıyorTecrübesiz ancak potansiyeli yüksek adayları şirketimize kazandırmayı hedefliyoruz. - Fatura, irsaliye, makbuz, çek-senet işlemlerini düzenleyebilmek ve takip edebilmek.- Cari hesap takibi yapabilmek,- Günlük kasa, banka işlemlerini kayıt altına alabilmek,- Tüm muhasebe işlemlerinin düzenli ve zamanında kayıt altına alınmasını sağlamak,- Aylık ve yıllık raporları hazırlayabilmek.


- B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilmek,- En az lise mezunu, tercihen muhasebe, finans, işletme gibi ilgili bölümlerden mezun olmak,- Muhasebe temel kavramları, vergi mevzuatı ve ticari işlemler hakkında bilgi sahibi olmak,- Tercihen Logo programı konusunda deneyim sahibi olmak,- Microsoft Office programlarını, özellikle excel i etkin kullanabilmek,- Yazılı ve sözlü iletişim becerilerine sahip olmak,- Detaylara dikkat ederek, hatasız ve hızlı çalışabilmek,- Sayısal verilere hakim olabilmek ve analitik düşünebilmek,- Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmamak,- Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak. NOT: İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN SOL ALT KÖŞEDE BULUNAN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA İRTİBAT BİLGİLERİ KISMINDA BELİRTİLEN ŞEKİLDE İLETİŞİM TELEFON NUMARASINDAN YA DA E-POSTA ADRESİNDEN ÖZGEÇMİŞ PAYLAŞARAK BAŞVURU YAPMALARI RİCA OLUNUR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -30 (16.10.2006 - 18.09.1994 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -30 (16.10.2006 - 18.09.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORTA MAH. YALNIZ SELVİ CAD. TEKNIK YAPI UPTWINS DELUXE RESIDENCE NO:5 B BLOK K:16 D:160 KARTAL İSTANBUL KARTAL İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , MALTEPE , TUZLA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Veli Reçber Ünvan : İnsan Kaynakları Müdürü Telefon : 905303003550 E-posta : velir@glasstechrefractory.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kartal
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905303003550
velir@glasstechrefractory.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Kartal veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.