İŞ İLANI DETAYI

İstanbul Ataşehir de bulunan Mali Müşavirlik ofisimize muhasebe alanında deneyimli ''Muhasebe Elemanı'' alınacaktırİş Tanımı: - Tek Düzen Hesap planına vakıf - Muhasebe kayıtlarını düzenlemek ve güncellemek - Vergi beyannamelerini hazırlamak ve takip etmek


Tercihen Luca Programı bilen MS Office programlarına hakim Vergi mevzuatı ve muhasebe standartları konusunda bilgi sahibi Tercihen İngilizce bilen İş disiplinine sahip, Detaylara önem veren Sonuç odaklı çalışabilen kişileri bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ataşehir
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Bilge Bağımsız Denetim ve Smmm A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Ataşehir veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İstanbul İş İlanları (Tamamı)