İŞ İLANI DETAYI

Satış birimi ve yönetimden gelen siparişlerin ürün grubu / teslimat bölgeleri / teslimat tarihlerine göre gruplandırmak ve teyitlerini almaktan sorumludur.Teyitli teslim tarihleri ile müşteri isteklerinin farklılaştığı durumlarda ilgili satış birimleri ile müşteri mutabakatını talep etmekten sorumludur.Müşteriden gelen iade faturalarının Panorama sistemine girişinin yapılması ve kontrolünden sorumludur.Onaylanan siparişlerin dönüştürülme işlemlerinin gerçekleştirilmesinden sorumludur.Depo içerisinde bulunan hareketli ve genel stok sayımına eşlik etmek, sayım sonucunu rapor etmekten sorumludur.Üretici firmaya verilen siparişlerin sisteme girilerek gerekli birimlere onaya sunulmasını sağlamaktan sorumludur.Üretici firma gelen ürünlerin mal kabulüne refakat etmek ve sisteme girilen sipariş karşılanma raporunu oluşturmaktan sorumludur.Şirketin personel prim tablosunun , hak ediş verilerinin sisteme girilerek Satış Operasyon Yöneticisi ve Satış Müdürüne raporlanmasından sorumludur.Belirtilen görev ve sorumlulukları ile ilgili olarak gerekli bilgileri, raporları, gelişmeleri ve ortaya çıkan sorunları ilgili birimlere rapor etmek ve faaliyetleri konusunda bilgi vermekten sorumludur.Teslimatı yapılan satışların fatura ve irsaliye kontrolünden ve arşivlenmesinden sorumludur.Nakliye hizmeti aldığımız firmaların ürünü zamanında tam ve eksiksiz teslim ettiğine dair evrakların irsaliye – fatura takibinden sorumludur.İlgili birim ve amirinin vereceği görevleri yerine getirmekten sorumludur.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıExcel bilgisi olan yetiştirilmek üzere aktif tempoya uyum sağlayabilecek olması gereklidir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MERVE MAH. ATATÜRK CAD. NO: 314 İÇ KAPI NO: 1 SANCAKTEPE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SANCAKTEPE İrtibat Bilgileri : İsim : Melike ÇELEBİ Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : E-posta : ik@yelkenanatolya.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Sancaktepe
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
ik@yelkenanatolya.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg SANCAKTEPE gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.