İŞ İLANI DETAYI

KDV, KDV2, OTV, Muhtasar, BA-BS vb. beyannamelerin hazırlanması ve gönderilmesi,Alım ve satım faturalarının düzenlenmesi ve yasal mevzuata uygun olarak kayıtlara alınması,Günlük muhasebe evrak girişlerinin, yasal mevzuata ve şirket prosedürlerine uygunluğunun kontrol edilerek kayıtlara alınması,Muhasebe ile ilgili diğer işlemlerin takibi, E-Fatura, E-Defter VE E-Arşiv süreçlerinin yönetilmesi,Tüm evrak, doküman ve defterlerin yasal mevzuata uygun şekilde arşivlenmesi ve korunması.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıŞirketin nakit akışına uygun, günlük finansal operasyonlarını gerçekleştirmek ve raporlamak,Nakit akışı, banka işlemleri vb. süreçleri aktif yürütmek ve banka hareketlerini sisteme günlük olarak işlemek,Banka ve diğer finans kuruluşları ile ilgili iletişimi düzenli yürütmek,Çek, senet vb. işlemleri takip etmek,Finansal muhasebe işlemlerini gerçekleştirmek,Müşteri borç ve alacaklarını takip ederek, alım ve masraf faturalarından ödeme planı çıkararak, şirket ödeme prensiplerine göre ödemelerin yapılmasının sağlamak ve ödeme listelerini oluşturmak,İthalat ve ihracat işlerinin gümrük/finans/teslim takip işlemlerini yürütmek,Ödeme ve talimat süreçlerinin yürütülmesine yardımcı olmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 25- -35 (11.04.1999 - 13.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -40 (11.04.1999 - 13.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Ziya Gökalp, Süleyman Demirel Blv, 34490 İkitelli Osb/Başakşehir/İstanbul BAŞAKŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GAZİOSMANPAŞA , KAĞITHANE , BAHÇELİEVLER , GÜNGÖREN , ESENLER , SULTANGAZİ İrtibat Bilgileri : İsim : Burak Uğur Ünvan : genel müdür Telefon : 902124070660 E-posta : info@yukimotor.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Gaziosmanpaşa
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902124070660
info@yukimotor.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.