İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Muhasebe ElemanıFirma Adı: Etkin Eğitim KurumlarıEtkin Eğitim Kurumları olarak, dinamik ve hızla büyüyen ekibimize katılmak üzere, muhasebe alanında deneyimli Muhasebe Elemanları arıyoruzPozisyon: Muhasebe ElemanıGörevler:- Fatura, irsaliye, banka ve kasa işlemlerini gerçekleştirmek- Muhasebe kayıtlarını tutmak ve düzenlemek- Aylık ve yıllık mali raporların hazırlanmasına yardımcı olmak- Vergi, SGK ve diğer resmi kurumlarla olan ilişkilerde destek olmak- Muhasebe ve finansal işlemler ile ilgili kayıt tutmak


- Üniversitelerin İşletme, İktisat, Maliye gibi bölümlerinden mezun- Muhasebe alanında en az 2 yıl deneyimli- MS Office programlarına hakim- Eyotek veya K12 yazılımlarını bilmek tercih sebebidir- Analitik düşünme yeteneğine sahip- Takım çalışmasına yatkın- İletişim becerileri güçlü- Planlama ve organizasyon becerisi yüksek- Sorumluluk sahibi ve detaylara dikkat edenEtkin Eğitim Kurumları olarak, çalışanlarımızın profesyonel ve kişisel gelişimlerini desteklemekteyiz. Eğer siz de eğitim sektöründe kariyer yapmayı hedefliyorsanız ve yukarıdaki niteliklere sahipseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz. Not: Pozisyonla ilgili detaylı bilgi, iş görüşmesi sırasında verilecektir. Etkin Eğitim Kurumları, işe alım sürecinde eşit fırsatlar sağlar.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Eskişehir ETKİN EĞİTİM KURUMLARI İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder