İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMITercihen benzer pozisyonlarda en az 1 yıl deneyimli,Analitik yönü kuvvetli, sayılarla arası iyi, sonuç odaklı çalışmaya yatkın,Takım çalışmasına yatkın, iletişim ve departmanlar arası ilişki yönetimi konusunda başarılı,MS Office uygulamalarına hakim, özellikle Excel bilgisine sahip,Zirve programında ve DİA programında deneyim sahibi,Kurumsal ve müşteri odaklı düşünüp, problem çözebilme yeteneğine sahip,İşi ile ilgili teknolojik yenilikleri takip eden,E-fatura ,E-arşiv faturalarının kesilmesi; fatura, makbuz vbBelgelerin Zirve programına işlenmesiBorç-alacak cari hesap takibi ve mutabakatları ile BA-BS bildirimlerinin takibini yapmakGelen ve giden muhasebesel evrakların kayıt edilmesi, dosyalanması ve arşivlenmesi.


İş TecrübesiGENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMITercihen benzer pozisyonlarda en az 1 yıl deneyimli,Analitik yönü kuvvetli, sayılarla arası iyi, sonuç odaklı çalışmaya yatkın,Takım çalışmasına yatkın, iletişim ve departmanlar arası ilişki yönetimi konusunda başarılı,MS Office uygulamalarına hakim, özellikle Excel bilgisine sahip,Zirve programında ve DİA programında deneyim sahibi,Kurumsal ve müşteri odaklı düşünüp, problem çözebilme yeteneğine sahip,İşi ile ilgili teknolojik yenilikleri takip eden,E-fatura ,E-arşiv faturalarının kesilmesi; fatura, makbuz vb. belgelerin Zirve programına işlenmesiBorç-alacak cari hesap takibi ve mutabakatları ile BA-BS bildirimlerinin takibini yapmakGelen ve giden muhasebesel evrakların kayıt edilmesi, dosyalanması ve arşivlenmesi.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
İlçe : Bandırma
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Balıkesir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Balıkesir, Edmeg Bandırma veya Edmeg Balıkesir Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Balıkesir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder