İŞ İLANI DETAYI

Firmamıza; logo programına hakim, deneyimli, ön muhaseden anlayan, fatura giriş çıkış takibi, satış işlemlerine yardımcı olacak, bayan personel alınacaktır. göksu - kepez devlet hastanesi -varsak - düden şelalesi yakınlarında ikamet eden tercih sebebidir. güzergah üzerinde servisimiz mevcuttur.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeFirmamıza, logo programına hakim, deneyimli, ön muhaseden anlayan, fatura giriş çıkış takibi, satış işlemlerine yardımcı olacak personel alınacaktır. göksu - kepez devlet hastanesi -varsak - düden şelalesi yakınlarında ikamet eden tercih sebebidir. güzergah üzerinde servisimiz mevcuttur.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (12.04.2004 - 13.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HABİBLER MAHALLESİ KIRÇİÇEĞİ CADDESİ 5659 SOKAK NO:1 KEPEZ/ANTALYA KEPEZ ANTALYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KEPEZ İrtibat Bilgileri : İsim : gökmen bey Ünvan : Telefon : 905327603141 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği En Az Ücret : 17100 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Kepez
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905327603141

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder