İŞ İLANI DETAYI

Tüm muhasebe evrak girişlerinin yapılması, dosyalanması ve takibi,Satış faturalarının kesilmesi ve alış faturalarının muhasebeye kayıtlarının yapılması,Tüm cari hesap takibi ve mutabakatlarının yapılması,Banka ve vergi dairesi işlerinin yerine getirilmesi,Ödeme listelerinin haftalık oluşturulması ve üst yönetime sunulması,Stok takibinin aylık olarak kontrolü,Merkezi Ankara da bulunan 28 yıllık köklü firmamızın, Muhasebe departmanında görevlendirilecek genç ve dinamik takım arkadaşı alınacaktır.


İletişim Ve İfade Yeteneği, İş TecrübesiÜniversitelerin Meslek Yüksek Okulu veya 4 yıllık ilgili bölümlerinden mezun,Muhasebe konusunda en az 2 yıl deneyimli,Mevzuat konusunda bilgi sahibi,Tercihen zirve ve ofis programlarını etkin kullanmayı bilen,Sorumluluk sahibi ve titiz çalışan,Diksiyonu düzgün ve iletişim becerisi gelişmiş,Ekip çalışmasına uyumlu, etkin ve hızlı çalışan,30 yaşını aşmamış, Ankara’da ikamet eden bayan çalışma arkadaşı alınacaktır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Çankaya veya Edmeg Ankara Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder