İŞ İLANI DETAYI

Domino s ta Mutfakçı olarak başlayıp, kariyerini üst basamaklara taşımış, kendi Domino s restoranının sahibi olmuş pek çok örnek var.Girişimci ruhunu ortaya koyarak, bu fırsatları yakalamak senin de elindeHareketli tempoda çalışabilirim, İnsan ilişkilerim ve iletişim becerilerim kuvvetlidir, Ekip olarak çalışması tam bana göredir.diyorsan…Şimdi bu ilanımıza başvur.


.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 1)Dereboyu Cad. No:8 / B Ortakoy 2)Cihan Numa Mh. Akdoğan Sk. No:31 Beşiktaş 3)Ahmet Adnan Saygun Caddesi, Müderris Salih Rüştü Sk. No:2 D:C, 34340 Beşiktaş 4)19 Mayıs Mah. 19 Mayıs Cad. Sayanlar Apt. No: 39-A Fulya İSTANBUL/MERKEZ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEŞİKTAŞ , BEYOĞLU , EYÜP , SARIYER , ŞİŞLİ , KAĞITHANE , İSTANBUL/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : NURİ BOSTAN Ünvan : RESTORAN MÜDÜRÜ Telefon : 905496102392 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Kurye
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905496102392

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!