İŞ İLANI DETAYI

ELEKTRİKLİ ARAÇ ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZIN CUMAYERİ LOKASYONUNDA ÜRETİLEN MOTORLARIN TEST SÜRÜŞLERİNİ GERÇEKLEŞTİREK MOTOSİKLET TEST SÜRÜCÜSÜ OLARAK ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TERCİHEN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ,TÜM SINIF MOTOSİKLETLERİ / ARAÇLARI KULLANABİLECEK B-A2 SÜRÜCÜ BELGELERİNE SAHİP, İHTİYAÇLAR DOĞRULTUSUNDA MESAİYE KALABİLECEK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ.Başvurmak isteyen adayların İŞKUR'dan günlük gönderme formu alarak firmaya şahsen başvurması gerekmektedir.


Elektrikli bisiklet, motosiklet ve triporter kullanmış veya kullanabilen,Benzinli modellerde 50cc-250cc motosiklet, maxiscooter ve ATV türü araçlarımızın üretim öncesi Menzil, Eğim, Yakıt ve Performans Dayanım testlerini yapmak üzere,Trafik ve sürüş emniyet kurallarına kask/dizlik/sırtlık vs ekipmanlı uyabilecek, Tüm sınıf motorsikletleri/araçları kullanabilecek B-A2 sürücü belgelerine sahip Araçların temel sorunlarına müdahale edebilecek kadar bakım bilgisine ve teknik bilgiye sahip,Elde ettiği verileri raporlayabilecek düzeyde Office programlarını kullanabilecek,Aksiyon kamera ile aldığı görüntüleri temel seviyede düzenleyebilecek. kesme ve birleştirme


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -30 (30.04.2004 - 8.04.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YAKA MAH401.SK NO:19 DÜZCE/CUMAYERİ CUMAYERİ DÜZCE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : CUMAYERİ , GÜMÜŞOVA İrtibat Bilgileri : İsim : OĞUZHAN GEZER Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI UZMAN YARDIMCISI Telefon : 905331568843 E-posta : ik9@volta.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : A2 Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
İlçe : Cumayeri
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905331568843
ik9@volta.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Düzce ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Düzce, Edmeg CUMAYERİ gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Düzce ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Düzce İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder