İŞ İLANI DETAYI

Merter Bosch Car Servisimizde çalışacak karışık marka model araçlarda deneyimli motor mekanik ustaları,elektromekaniker ustası ve motor ustaları alınacaktırPlanlama ve organizasyon kabiliyeti gelişmiş Dikkatli, düzenli ve disiplinli çalışmayı prensip edinmiş, iş takip becerisi yüksek Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek Organizasyon, iletişim, planlama, takip ve koordinasyon yetenekleri gelişmiş Sonuç odaklı çalışan, zamanını iyi yönetebilen, dikkatli, bir ekip arkadaşı


Otomotiv sektöründe deneyimli Tercihen Teknik okullardan veya meslek liselerinden mezun Otomobil mekanikleri konusunda bilgi ve deneyimli VAG grubunda tecrübeli adaylar öncelik sebebidir İyi iletişim becerileri Takım çalışmasına yatkın Problem çözme becerisi El becerisi ve fiziksel dayanıklılık Otomotiv teknolojileri konusunda güncel bilgi sahibi olmak Otomobil ve diğer motorlu araçların bakımını yapmak Mekanik, elektrik ve elektronik sistemlerde sorun giderme Arıza tespiti ve onarımı Otomobil parçalarının değiştirilmesi ve montajı Otomobil test sürüşleri yapmak ve performansı değerlendirmek Müşteri taleplerini karşılamak ve sorunları çözmek İş güvenliği kurallarına uymak SERVİSE GELEN ARAÇLARIN ŞİKAYETLERİNİ TAM ANLAMIYLA DİKKATE ALIP ÇÖZÜM ODAKLI USTALAR ARAMAKTAYIZ AMACIMIZ %100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ SAĞLAMAK.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Güngören
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Ykp Grup Motorlu Taşıtlar A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Güngören veya Edmeg İstanbul Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.