İŞ İLANI DETAYI

İŞİN TANIMI:-Modelistin işlerini daha hızlı ve kontrollü yapabilmesi için Plotter’den çıkan kalıpların Model dosyalarını açarak içine kalıpları dosyalamak.-Günlük iş planı doğrultusunda ürünlerin son operasyon durum bilgisini Pazarlama Müşteri Temsilcileri ve Modelhane Planlama Uzmanına bildirmek.-Model dikim için gerekli etiket ve aksesuarlarıyla ürünü dikime hazır durumuna getirmek.-Modelistin çalışmış olduğu kalıpları Plotter’den keserek kalıp sayısını kontrol etmek kaydıyla model dosyası açarak içine yerleştirmek.-İmalat teknik ekibin hazırlamış olduğu çizim, regola kalıplarını karton olarak hazırlamak.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeGENEL NİTELİKLER:-En az 1+ yıl arasında Modelist Yardımcılığı konusunda tecrübeli olmak.-Eğitim seviyesi en az Lise mezunu olmak.-Bilgisayar bilgisi, MS ofis programlarına hâkim olmak.-Canlı ve cansız manken üzerinde prova yapabilecek.-Modeli numune aşamasından üretim aşamasına kadar takip edebilecek.-Baz kalıp, serileme ve üretim konularında deneyim sahibi olmak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Büyükçekmece
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Büyükçekmece gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.