İŞ İLANI DETAYI

Tekstil ürünlerinin üretiminde görev alan kişidirModel makineci, modelist ile birlikte çalışırModelist, tasarımcı tarafından özellikleri belirlenmiş kıyafetlerin kalıbını uluslararası ölçülere göre hazırlarModel makineci de bu kalıpları belirtilen şekillerde birbirine dikerek numuneler oluştururÖzellikle ihracat yapan veya kendi ürünlerini üreten firmalarda ön plana çıkan bir meslektirHer bir ürün için en az bir tane numune hazırlanması gerekirModel makineci de numune hazırlanması görevini üstlenirHer modele veya kumaşa uygun farklı dikiş tekniklerini kullanarak parçaları birleştirirModel için kullanılacak ürünü, numune kontrolü için hazırlarHer parçanın dikimi için kullanılacak makine çeşitleri farklıdırİhtiyaca göre çift iğne, düz makine, kemer, overlok gibi çeşitli makineler kullanılmalıdırSeri üretim yapılacaksa, ürünlerin dikiş yöntemleri bu alana uygun şekilde geliştirilmelidir.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıDikim öncesi hazırlıklardan son ütü aşamasına kadar sorumludur.Modeli kol, yaka, cep, ilik gibi özelliklerine göre inceler.Dikime başlamadan önce gerekli malzemeleri hazırlar. Ek olarak kıyafette kullanılacak fermuar, düğme gibi ürünleri hazır eder.Ürünü belirtilen dikim aşamalarına göre birleştirir.Kumaşları hem ekonomik hem de en iyi şekilde verim alınabilecek şekilde işaretler.Kesilen parçaların detaylı olarak düzeltilmesini sağlar.Ana parça birleştirilmesi yapıldıktan sonra, cep veya düğme gibi ek aksesuarları diker.Dikim işlemleri bittikten sonra son ütüyü de yapar.Ölçüye uygunluk ve dikiş hatası gibi detayları inceleyerek kalite kontrolü gerçekleştirir.Geliştirilebilecek veya değiştirilmesi gereken yerler varsa düzeltir.Kullanım sonrası malzemeleri temizler. Fazla parçaları veya aksesuarları yerine koyar. Gerekirse kullandığı araç ve gereçlerin bakımını yapar.Numune üretiminde görev alan diğer kişiler ile ürün hakkında değerlendirme yapar.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bağcılar
Pozisyon : Tekstil-Konfeksiyon
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Tekstil-Konfeksiyon iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Bağcılar veya Edmeg İstanbul Tekstil-Konfeksiyon gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.