İŞ İLANI DETAYI

Kadın İç giyim ve Pijama üretim alanında faaliyet gösteren, firmamızLİVADİ TEKSTİL A.ŞÜmraniye İstanbul merkez adresimiz bünyesinde, Modelhane-Model Dikim Departmanıda görev alacak Model Makineci aramaktayızModelist tarafından dikilmek üzere kendisine yönlendirilen modelleri, ölçü tablosu ve kritiklere uygun olarak, öngörülen zaman ve kalite standartları doğrultusunda beden setlerini oluşturmak ve çoğaltma ürünlerini dikmek, Kalıp, kesim, model bilgisi olan, kalıp hatalarını ve dikiş hatalarını tespit etmek, Ürünlerin belirlenen tarihler arasında dikilmesi için dikim planlamasına uymak, Titiz, özenli ve düzenli çalışan, kendisine verilen talimatlar doğrultusunda en uygun zamanda işi yapabilen Model Makineci aramaktayız.


İş TecrübesiDokuma veya örme alanında model dikimi konusunda en az 3 yıl deneyimli,Her türlü kumaştan iç giyim ve pijama grubunda sorunsuz model çalışabilen,Düz makine, overlok ve reçme makinelerini kullanabilen, model kesim yapabilen,Modelin tüm detaylarını birebir bitirebilecek yetenekte,Kendine güvenen, hızlı, pratik, ekip çalışmasına yatkınİş kalitesine önem veren,Esnek çalışma saatlerine uyabilecek,İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden-edebilecek takım arkadaşı arıyoruz


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Pozisyon : Tekstil-Konfeksiyon
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Tekstil-Konfeksiyon iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ümraniye veya Edmeg İstanbul Tekstil-Konfeksiyon gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.