İŞ İLANI DETAYI

Modelleri istenen dikim tekniği ile dikmek ve üretim için en uygun hale getirilmesini sağlanmak,Modelist tarafından dikilmek üzere kendisine yönlendirilen modelleri, ölçü tablosu ve kritiklere uygun olarak, öngörülen zaman ve kalite standartları doğrultusunda beden setlerini oluşturmak ve çoğaltma ürünlerini dikmek,Modellerin dikim aşamasında karşılaşılan problemlerini modeliste bildirmek, dikim tekniği ile ilgili sorunlara çözüm sunmak,Ürünlerin belirlenen tarihler arasında dikilmesi için dikim planlamasına uymak.


Nitelik ve Beceriler İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeMakine ve dikiş teknik bilgisi iyi olan,Tüm makineleri kullanabilen.Dokuma kumaş alanında en az 5 yıl tecrübeli,Tercihen Avrupa Yakasında ikamet eden


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YENİBOSNA MERKEZ MAH. ÇINAR CAD. KAVAK SOK. NO: 5B BAHÇELİEVLER İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ADALAR , BAKIRKÖY , BEŞİKTAŞ , BEYKOZ , BEYOĞLU , ÇATALCA , EYÜP , FATİH , GAZİOSMANPAŞA , KADIKÖY , KARTAL , SARIYER , SİLİVRİ , ŞİLE , ŞİŞLİ , ÜSKÜDAR , ZEYTİNBURNU , BÜYÜKÇEKMECE , KAĞITHANE , KÜÇÜKÇEKMECE , PENDİK , ÜMRANİYE , BAYRAMPAŞA , AVCILAR , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , GÜNGÖREN , MALTEPE , SULTANBEYLİ , TUZLA , ESENLER , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY , BAŞAKŞEHİR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ , ARNAVUTKÖY , SULTANGAZİ , İSTANBUL/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : okan bey Ünvan : işe alım uzmanı Telefon : 902126031541 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Adalar
Pozisyon : Tekstil-Konfeksiyon
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902126031541

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Tekstil-Konfeksiyon iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg ADALAR veya Edmeg İstanbul Tekstil-Konfeksiyon gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.