İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER: 3-5 yıl tecrübeli ve öğrenmeye açık, 20-35 yaş arası MOBİLYA ve DEKORASYON Bölümlerinden Mezun ya da Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip veya Uzun yıllar Mobilya Üretiminde çalışmış olmak Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise veya M.Y.OMezunu, Ekip çalışmasına uyumlu, B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, Tercihen SRC ve Psikoteknik belgeleri olan, Çalışmasına engel oluşturabilecek sağlık problemi bulunmayan, Seyahat engeli olmayan, Mutfak, banyo, salon, antre ve oda mobilya montajını bilen, Müşteri memnuniyet odaklı, insan ilişkilerinde başarılı, Genç, dinamik ve yapı sektöründe çalışmaya hevesli, El aletlerini kullanmayı bilen, Problem çözme becerisine sahip, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmakDış Görünüşüne Ve Kişisel Bakımına Özen Gösteren Yoğun İş Temposuna Uyum SağlayabilecekİŞ TANIMI: Saha Montaj Ustası ve Saha Ekip Üyesi, Mutfak, banyo, salon, antre ve oda mobilya montaj işlemlerinin müşterinin evinde yapılmasından sorumludurÜrünlerin kullanım özellikleri hakkında müşterilere bilgi verilecekMr.Usta uygulaması üzerinden kendisine düşen siparişlerin analizini yapacak ve sahada montaj hizmetini ustalıkça sunuyor olacakGün içerisinde ve bitiminde yöneticisine düzenli olarak raporlama yapacak.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi .


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -35 (24.08.2004 - 26.07.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SULTAN SELİM MAH. YUNUS EMRE CAD. NO: 1 İÇ KAPI NO: 10 KAĞITHANE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAKIRKÖY , BEŞİKTAŞ , BEYOĞLU , EYÜP , FATİH , GAZİOSMANPAŞA , SARIYER , SİLİVRİ , ŞİŞLİ , ZEYTİNBURNU , BÜYÜKÇEKMECE , KAĞITHANE , KÜÇÜKÇEKMECE , BAYRAMPAŞA , AVCILAR , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , GÜNGÖREN , ESENLER , BAŞAKŞEHİR , ARNAVUTKÖY , SULTANGAZİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : KANDEMİR KAYA Ünvan : OPERASYON MÜDÜRÜ Telefon : 908502088782 E-posta : destek@mrusta.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemek Ücreti Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Araç Verilecektir. En Az Ücret : 20000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 35000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kağıthane
Pozisyon : Mobilya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 908502088782
destek@mrusta.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mobilya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Kağıthane veya Edmeg İstanbul Mobilya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.