İŞ İLANI DETAYI

İşletmemizde mobilya bölümünde çalıştırılımak üzere vasıflı veya mobilya konusunda kendini geliştirmek isteyen askerliğini yapmış 35 yaşını geçmemiş erkek personeller alınacaktırAyrıca işletmemizde fazla mesai yapılmaktadır.Servis yemek ve diğer sosyal imkanlar yüzyüze görüşülecek olup, ilgili adayların başvuru yapması ilan olunur.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışmasıİşletmemizde mobilya bölümünde çalıştırılımak üzere vasıflı veya mobilya konusunda kendini geliştirmek isteyen askerliğini yapmış 35 yaşını geçmemiş erkek personeller alınacaktır. Ayrıca işletmemizde fazla mesai yapılmaktadır.Servis yemek ve diğer sosyal imkanlar yüzyüze görüşülecek olup, ilgili adayların başvuru yapması ilan olunur.Ç.İ.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 23- -35 (14.05.2001 - 15.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ERKENEZ MAHALLESİ ALİ COŞKUN CADDESİ TERKONSAN NO:6/A DULKADİROĞLU KAHRAMANMARAŞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DULKADİROĞLU İrtibat Bilgileri : İsim : HARUN BEY Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905352473979 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B [Deneyim: 1(Yıl)] Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kahramanmaraş
İlçe : Dulkadiroğlu
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905352473979

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mobilya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kahramanmaraş ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kahramanmaraş, Edmeg DULKADİROĞLU veya Edmeg Kahramanmaraş Mobilya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kahramanmaraş ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kahramanmaraş İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder