İŞ İLANI DETAYI

Yatak, Yorgan ve Mobilya üretimi yapan Yataş Yatak ve Yorgan SanTicA.ŞUnvanlı firmaya;Üretim Bölümünde Kanepe, Baza Başlık Döşeme İşlerini yapacak Mobilya Döşeme İşçileri alınacaktır.Çalışma saatleri; Hafta içi: 08:00-18.00 arasıdırİş durumuna göre mesai olması durumunda Hafta içi:18:00-20:30 saatleri arası, Hafta sonu mesai olması durumunda Cumartesi günleri 08:00-18.00 saatleri arasında mesai uygulanmaktadırPazar günleri çalışma yokturVardiyalı çalışma sistemi mevcuttur.Yemek 4+1 çeşitHacılar ilçesi hariç, Kayseri'nin her bölgesine personel servisi bulunmaktadır.Başlangıç ücreti olarak asgari ücret verilmektedir4 dört ay sonra sendika kaydı ile birlikte sosyal haklar ve ikramiye +10 günlük yevmiye almaya hak kazanılır.Maaş ödemeleri her ayın 7 sinde yapılır.Telefonda bilgi verilmiyor, adayların şahsen işyerinde görüşme yapması gerekmektedir.LÜTFEN KURUMA GELEREK YA DA AŞAĞIDAKİ ADIMLARI İZLEYEREK ONLİNE BAŞVURU YAPINIZ.1-TC KİMLİK NUMARANIZ VE ŞİFRENİZ İLE İŞKUR RESMİ WEB SİTESİNE www.iskur.gov.tr GİRİŞ YAPINIZ.SADECE RESMİ WEB SİTESİNDEN ŞİFRE İLE GİRİŞ YAPTIĞINIZ VE BAŞVURUYU TAMAMLADIĞINIZ TAKDİRDE İŞVEREN İLETİŞİM BİLGİLERİNE VE ADRESİNE ULAŞABİLECEKSİNİZ.2-ÖZGEÇMİŞ ALANINDA BULUNAN MESLEK VE ÖĞRENİM BİLGİLERİNİZ İLE BAŞVURACAĞINIZ İLANDAKİ BİLGİLERİN AYNI OLMASINI SAĞLAYINIZ.3-İLAN SAYFASININ EN SONUNDAKİ “BAŞVUR” BUTONUNA TIKLAYINIZ VE BAŞVURUNUZU TAMAMLAYINIZ DAHA SONRA FİRMA İLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.


---


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -40 (11.05.2004 - 14.02.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : O.S.B. 18. CAD. NO : 6 MELİKGAZİ KAYSERİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BÜNYAN , DEVELİ , FELAHİYE , İNCESU , PINARBAŞI/KAYSERİ , SARIOĞLAN , SARIZ , TOMARZA , YAHYALI , YEŞİLHİSAR , AKKIŞLA , TALAS , KOCASİNAN , MELİKGAZİ , HACILAR , ÖZVATAN , KAYSERİ/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : TANSEL ERDOĞAN Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kayseri
İlçe : Bünyan
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kayseri YATAŞ FABRİKA MERKEZ İletişim numarası

Mobilya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kayseri ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kayseri, Edmeg BÜNYAN veya Edmeg Kayseri Mobilya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kayseri ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kayseri İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kayseri Geneli İş İlanları