İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Mobil Merchandiser - Araçlı Saha TemsilcisiŞirket: HEDEF DİRECT İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİ PAZARLAMA VE DANHİZMLTD.ŞTİ.HEDEF DİRECT İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİ PAZARLAMA VE DANHİZMLTD.ŞTİOlarak, dinamik ve hızla büyüyen ekibimize katılmak üzere Mobil Merchandiser - Araçlı Saha Temsilcisi arıyoruz.Görevler:- Saha satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütmek- Müşteri ziyaretleri gerçekleştirmek ve müşteri ilişkilerini yönetmek- Ürünlerin satışını ve dağıtımını sağlamak- Pazar araştırmaları yapmak ve rekabet analizleri gerçekleştirmek


- En az lise mezunu- B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen- İkna kabiliyeti yüksek ve insan ilişkilerinde başarılı- Dış görünüşüne özen gösteren ve profesyonel bir tutum sergileyen- Planlama ve organizasyon becerilerine sahip- MS Office programlarını etkin kullanabilen- Seyahat engeli olmayanBizimle çalışmanın avantajları:- Dinamik ve yenilikçi bir çalışma ortamı- Kariyer gelişim fırsatları- Rekabetçi maaş ve prim sistemi- Şirket aracı ve cep telefonuHEDEF DİRECT İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİ PAZARLAMA VE DAN. HİZM. LTD.ŞTİ. olarak, eşit fırsatlar sunan bir işvereniz ve tüm adayları, cinsiyet, yaş, ırk, din, cinsel yönelim, engellilik durumu veya herhangi bir diğer yasal olarak korunan statüye bakılmaksızın değerlendiriyoruz. Bu ilan, sizin kariyer hedeflerinize uygunsa ve yukarıdaki niteliklere sahipseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz!


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir HEDEF DİRECT İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİ PAZARLAMA VE DAN. HİZM. LTD.ŞTİ. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder