İŞ İLANI DETAYI

Park Dedeman Eskişehir - Smart by Dedeman Eskişehir Otel Misafir İlişkileri Müdürü Pozisyonu İçin İş İlanıDEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL olarak, misafir memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyen, dinamik, enerjik ve profesyonel bir Misafir İlişkileri Müdürü arıyoruz.Görevler:- Misafirlerin otel içindeki tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve memnuniyetlerini sağlamak- Misafir şikayetlerini çözümlemek ve gerekli aksiyonları almak- Misafir memnuniyetini artırmaya yönelik stratejiler geliştirmek- Misafir ilişkileri ekibini yönetmek ve eğitmek- Otel hizmetlerinin kalitesini sürekli olarak iyileştirmek- Departmanlarda alınan aksiyonların kontrollerini sağlamak


- Misafir ilişkileri alanında en az 3 yıl deneyim- İyi düzeyde İngilizce bilgisi- İletişim becerileri güçlü, problem çözme yeteneği olan- Liderlik becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın- Misafir memnuniyetini ön planda tutan, sonuç odaklı- Otelcilik sektöründe kariyer yapmayı hedefleyenDEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL olarak, çalışanlarımızın profesyonel gelişimlerini desteklemekteyiz. Misafir İlişkileri Müdürü pozisyonunda, otelimizin misafir memnuniyetini en üst düzeye çıkaracak stratejiler geliştirecek ve uygulayacak bir lider arıyoruz. Eğer siz de otelcilik sektöründe kariyer yapmayı hedefliyorsanız ve yukarıdaki niteliklere sahipseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Eskişehir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Eskişehir gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Eskişehir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder