İŞ İLANI DETAYI

Misafir ilişkileri sorumlusu, çalıştığı işletmede müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini en iyi şekilde karşılayabilmek adına çalışmalar yürütürBu çalışma sürecinde yerine getirilmesi gereken görevler arasında;Misafir anketlerinin planlamasını yapmak ve planlarını uygulayıp değerlendirerek raporlama çalışmalarını gerçekleştirmek,Çalıştığı tesisin içinde ve dışında yapılacak tüm aktivitelerinin duyurulması ve fiiliyata geçirilmesi adına çalışmalar yürütmek,Tesise gelen veya telefonla ulaşan tüm misafirlere tesisi tanıtacak bilgiler vermek,Tesis içi tüm alanlarda hakimiyet kurarak varsa aksaklıkları yöneticisine raporlamak,Gün sonunda tesisin ön bürosunda bulunan şikayet kutusununa gelen şikayetleri okumak ve şikayet varsa kayıt altına alarak takibini yapmak,Misafirlerin tesisten uğurlanmasına yardımcı olmak ve onlara refakat etmek,Sosyal medya ve ilan sayfalarında güncel kalmayı sağlayarak gelen mesaj ve çağları cevaplayarak kayıt altına almak,Tesis içinde yer alan temizlik ve teknik personellerini koordine etmek.İŞKUR İLANINA BAŞVURDUKTAN SONRA ŞAHSEN GÖRÜŞMEYE GELİNİZ.


Misafirler ile İletişim KurmakMisafir TürleriRandevu Düzenlemek ve İzlemekHizmet SunumuMisafir Değeri YaratmakMisafir Memnuniyeti Ölçümü, yer alır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 25- -35 (9.09.1999 - 12.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -35 (9.09.1999 - 12.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ŞEHİT MURAT DEMİR MAH. KONURALP 330. CAD. NO : 20 MERKEZ / DÜZCE DÜZCE MERKEZ DÜZCE / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SEMİH ŞENGÜL Ünvan : Yönetici Telefon : 905468960625 E-posta : hasanataberkkaradag@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği, Yemek Ücreti Desteği En Az Ücret : 22000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 27000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
İlçe : Düzce Merkez
Pozisyon : Halkla İlişkiler
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905468960625
hasanataberkkaradag@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Halkla İlişkiler iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Düzce ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Düzce, Edmeg Düzce Merkez veya Edmeg Düzce Halkla İlişkiler gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Düzce ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder