İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Misafir Karşılama ElemanıFirma Adı: WEST DOOR HOTEL - EDİRNE OTELCİLİK A.Ş.Konum: EdirneWEST DOOR HOTEL - EDİRNE OTELCİLİK A.ŞOlarak, ekibimize katılacak, dinamik, enerjik ve misafir memnuniyetine önem veren bir Misafir Karşılama Elemanı arıyoruz.Görevler:- Otele gelen misafirlerimizi otel ana kapı ve restaurant girişinde konsepte uygun olarak karşılamak ve uğurlamak,- Ön büro departmanına bağlı olarak ekip uyumu içerisinde çalışmak- Otel içerisinde bulunan restaurant rezervasyon işlemlerini gerçekleştirmek - Otel içerisinde bulunan restaurant misafirlerinin sorularına yanıt verme ve misafirleri tesise dair bilgilendirme- Misafirlerin memnuniyet derecesini arttırmaya yönelik çalışmalarda bulunmak


- En az üniversite mezunu- İyi derecede İngilizce bilen- İletişim becerileri güçlü- Organizasyon, planlama ve iletişim becerileri yüksek- Misafir memnuniyeti odaklı- Takım çalışmasına yatkın- Sorumluluk sahibi ve dikkatli- Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecekBizimle çalışmak ve kariyerinizi otelcilik sektöründe ilerletmek istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın. WEST DOOR HOTEL - EDİRNE OTELCİLİK A.Ş. olarak, sizleri ekibimize katılmaya davet ediyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Edirne
Pozisyon : Halkla İlişkiler
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder