İŞ İLANI DETAYI

Üniversitelerin Mimarlık bölümlünden mezun,Autocad, Photoshop, Sketchup programlarını iyi düzeyde bilen, MS Office programlarına hakim,Alanında min 5 yıl deneyimli ve inşaat dizayn süreçlerinde çalışmış,Tasarım geliştirme ve tasarım yönlendirme becerileri olan,Alt işveren yönlendirmesi ve yönetimi konusunda deneyimli,Projelerin statik, mekanik ve elektrik koordinasyonunu yönetebilecek,Saha uygulama alanında takip ve kontrol tecrübesi olan,İş akışlarına ve mevzuata hakim,İnsan ilişkileri kuvvetli, dinamik, çözüm odaklı,Sistemli ve disiplinli,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,


oje yöneticisinden ve işverenden gelen uygulama projeleri üzerine, imalat detaylarının işlenmesi ve shop drawing projelerin hazırlanması.Projeler ile ilgili uygulama proje çizimi, mimari plan çözümü, sunum, alan hesabı, mahal listesi gibi çalışmaların yapılması.Projelerin metraj kontrollerinin yapılması ve proje değişiklikleri akabinde güncellenmesi,Disiplinler arası çakışma kontrollerinin yapılması.Projede rol alacak olan müelliflerin aralarındaki koordinasyonun ve üretilen projelerin koordinasyonunun sağlanması.Statik, mimari, mekanik ve elektrik disiplinleri ile koordinasyonun sağlanması.Proje yöneticisinden ve işverenden proje onaylarını alınması ve güncel takibinin yapılması.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Zonguldak
İlçe : Zonguldak Ereğli
Pozisyon : Mimar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Mimar iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Zonguldak ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Zonguldak, Edmeg Zonguldak Ereğli veya Edmeg Zonguldak Mimar gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Zonguldak ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder